середа, 17 вересня 2008 15:02

Тимошенко: Ющенко повинен відповісти за погані стосунки України з Росією

Тимошенко: Ющенко повинен відповісти за погані стосунки України з Росією
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про те, що президент Віктор Ющенко повинен нести персональну відповідальність за погіршення відносин України та Росії.

Про це вона сказала на прес-конференції, відповідаючи на запитання відносно намірів Росії скасувати або обмежити режим вільної торгівлі з Україною.

"За всі такі радикальні рішення по відношенню до України відповідальність несе особисто президент Віктор Ющенко", - заявила Тимошенко.

"Тому що коли якимось країнам оголошуються інформаційні війни і коли країни ображаються і принижуються, то безумовно Україна очікує зворотного удару", - зауважила прем"єр.

"Тому за все, що буде відбуватися поганого в стосунках між Україною та Росією, я думаю, що персональну відповідальність несе Віктор Ющенко – президент України", - наголосила Тимошенко.

Прем"єр висловила переконання, "що у країні в мирний час в XXI столітті потрібно вести гармонійну збалансовану політику, яка захищає національні інтереси України і яка робить Україну не ізгоєм в світовому просторі, а гравцем, і не об"єктом, а суб"єктом всіх геополітичних і економічних політик, що сьогодні ведуться в світі".

"Я буду вести саме таку політику", - наголосила Тимошенко.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Ющенко повинен відповісти за погані стосунки України з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі