понеділок, 26 травня 2008 13:26

Тимошенко уночі домовилася з Кличком про розслідування проти Черновецького

Блок Віталія Кличка разом із Блоком Юлії Тимошенко мають намір ініціювати створення в Київській міській раді комісії з розслідування дій кандидата в мери Києва, нинішнього мера Леоніда Черновецького у разі проходження в Київраду.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Блоку Кличко.

"Першим рішенням Блоку Віталія Кличка разом із Блоком Юлії Тимошенко в Київраді буде створення слідчої комісії для розслідування діяльності Леоніда Черновецького та його команди", - сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, політичні сили будуть ініціювати створення відповідної комісії, у разі якщо створена Президентом Віктором Ющенко комісія з розслідування діяльності Черновецького не запропонує своїх висновків.

У повідомленні також сказано, що Блок Кличка у разі проходження в Київраду проведе перегляд рішень нинішньої Київради та скасує всі незаконні рішення, прийняті ним.

Наразі Блок Леоніда Черновецького, Блок Юлії Тимошенко, Блок Віталія Кличка, Блок Литвина, блок "Громадський актив Києва", Партія регіонів і блок Миколи Катеринчука проходять у Київську міську раду за підрахунком голосів на 365 дільницях (35,58% від загального числа) з 1026.

Кандидат у мери Києва, нинішній мер Леонід Черновецький лідирує на виборах мера Києва з 36,89% голосів виборців за результатами підрахунку голосів на 365 дільницях (35,58% від загальної кількості дільниць) з 1026.

13 березня Ющенко відсторонив Черновецького від виконання обов"язків голови Київміськадміністрації до 28 березня на час службового розслідування, створивши спеціальну комісію.

7 березня Рада вирішила створити тимчасову слідчу комісію для розслідування обставин можливого порушення законів і Конституції посадовими особами Київської міської ради й Київської міської державної адміністрації, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко уночі домовилася з Кличком про розслідування проти Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі