пʼятниця, 23 травня 2008 10:01

Тимошенко у Мінську може зустрітися з Путіним

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко відбула до Мінська для участі у засіданні Ради голів урядів держав СНД.

Згідно з програмою візиту, розданою журналістам, о 9:40 Тимошенко зустрінеться з виконавчим секретарем СНД Сергієм Лєбєдєвим.

Тимошенко також зустрінеться з прем"єром Білорусії Сергієм Сідорським, а також візьме участь у зустрічі президента Білорусії Олександра Лукашенка з главами урядів держав-учасниць СНД, що пройде у Національній бібліотеці Республіки Білорусь.

Крім того, Тимошенко проведе зустріч з прем"єром Азербайджану Артуром Расізаде.

Програмою також передбачено участь Тимошенко у зустрічі голів урядів держав-учасниць СНД у вузькому та розширеному складі.

О 16:00 Тимошенко візьме участь в офіційному обіді від імені прем"єр-міністра Білорусії Сергія Сідорського.

До складу української делегації входять, зокрема, віце-прем"єр Григорій Немиря, міністр транспорту й зв"язку Йосип Вінський і міністр економіки Богдан Данилишин.

Як відомо, в рамках зустрічі голів урядів держав СНД раніше передбачалася також зустріч Тимошенко з прем"єр-міністром Росії Володимиром Путіним. Однак у розданій програмі візиту вона не значиться, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у Мінську може зустрітися з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі