вівторок, 10 травня 2011 11:28

Тимошенко у Генпрокуратурі спробує стати виїзною

Тимошенко у Генпрокуратурі спробує стати виїзною

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко має намір просити слідчого дозволити їй поїздку в Харківську область на наступному тижні.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам перед допитом в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури.

"Сьогодні у Генеральній прокуратурі України я передам запрошення від сотень харків'ян, які хочуть запросити мене до Харківської області, тому що соціальні права людей порушуються, і люди шукають захисту", - сказала екс-прем'єр.

За її словами відповідне клопотання буде подано у вівторок.

"Мене запросили харків'яни, але також у мене є запрошення від усіх областей України", - сказала Тимошенко, зазначивши, що має намір також їздити по всіх областях України, де її чекають люди.

У цьому контексті народний депутат Сергій Власенко, який прийшов разом з Тимошенко на допит зазначив, що обрання запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд щодо Тимошенко є незаконним, додавши, що це питання буде підніматися перед слідчими Генпрокуратури.

Нагадаємо, що минулого слідчий відпустив екс-прем'єра в Суми. Юлія Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд і може залишити межі Києва лише з дозволу слідчих ГПУ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у Генпрокуратурі спробує стати виїзною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі