пʼятниця, 20 червня 2008 09:10

Тимошенко у Брюсселі виконала всі вказівки Ющенка

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко підкреслює, що на частину робочого візиту до Брюсселя вона одержала директиви Президента України Віктора Ющенка, і усі вони були нею виконані.

Про це вона заявила на прес-конференції в Брюсселі після самміту Європейської народної партії (ЄНП), відповідаючи на запитання журналістів.

"Це був робочий візит до Брюсселя, який був поєднаний з участю в самміті ЄНП. І на частину робочої поїздки у мене є директиви Президента, які цілком і повністю виконані", – сказала Тимошенко.

Вона також спростувала звинувачення членів Партії регіонів у тому, що даний візит прем`єра стосується не державних справ, а партійних.

При цьому Тимошенко нагадала, що вчора в Генеральну прокуратуру були передані всі акти перевірок Контрольно-ревізійного управління з виявленими фактами порушень, допущених урядом Віктора Януковиа. На її думку, саме це привело Партію регіонів у сум`яття. "Вони не знають сьогодні чим починати і чим закінчувати", – сказала прем`єр-міністр.

Народний депутат України Іван Попеску (фракція Партії регіонів) сьогодні заявив, що депутати ПР вимагатимуть компетентні органи провести перевірку фінансових питань, пов`язаних із поїздкоюТимошенко до Брюсселя

Він зазначив, що стала відома інформація про те, щоТимошенко планує зустрітися з представниками Європейської народної партії.

За його словами, представники фракції Партії регіонів вимагатимуть від компетентних органів відповіді на запитання, чи перебуває зараз Тимошенко у відпустці, і за які кошти здійснюється поїздка, оскільки йдеться не про державні справи, а про партійні, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у Брюсселі виконала всі вказівки Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі