четвер, 14 червня 2007 14:39

Тимошенко тепер "доторкана". Регіони готують їй камеру

Перший заступник лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді V скликання Василь Кисельов не виключає, що найближчим часом буде порушено питання про притягнення до відповідальності лідера БЮТ Юлії Тимошенко за порушення законодавства.

Про це він заявив сьогодні журналістам. "Я думаю, що не виключено, що ми поставимо питання про її відповідальність за ті порушення закону, які були свого часу", - сказав Кисельов.

Він нагадав, що повноваження Тимошенко як народного депутата достроково припинені, і тому вона втратила свою недоторканність.

Водночас Кисельов не уточнив, за що саме Тимошенко можна притягнути до відповідальності. "Коли ми підготуємо звернення до Генеральної прокуратури, то ми зробимо офіційне повідомлення з трибуни Верховної Ради", - сказав Кисельов.

При цьому він наголосив, що на даний момент є матеріали, по яких Генпрокуратура має дати відповідь, чи може Тимошенко притягатися до відповідальності. "Якщо немає підстав, значить, немає. Але є моменти, які змушують нас зробити таке звернення", - сказав він, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко тепер "доторкана". Регіони готують їй камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі