середа, 10 грудня 2008 10:30

Тимошенко створить антикризову команду з представників всіх фракцій

Тимошенко створить антикризову команду з представників всіх фракцій

В Україні буде створена спеціальна антикризова команда з представників всіх фракцій. Про це прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні на засіданні уряду.

"Три фракції, які створили коаліцію, вже домовилися про створення спеціальної антикризової команди, куди увійдуть професіонали всіх фракцій без виключення. Йдеться про об"єднання всього парламенту з метою доведення до кінця в антикризовому контексті програми дій уряду. Я упевнена, що ця програма буде проголосована у Верховній Раді", - сказала прем"єр.

Тимошенко запевнила, що парламент працюватиме консолідовано з Кабінетом міністрів, і вже завтра уряд подасть до парламенту пакет антикризових законопроектів, які необхідно розглянути в першу чергу.

Закінчення політичної кризи означатиме можливість швидкого подолання економічної кризи, заявила Тимошенко, передає РБК-Україна.

Вона наголосила, що 9 грудня відбувся "впевнений крок" на створення нової коаліції.

"Все це було зроблено всупереч колосальній протидії, все це було зроблено всупереч цілеспрямованій руйнації всіх переговорних процесів … Я переконана в тому, що завершення політичної кризи дасть нам всім можливість зробити впевнені кроки і в першу чергу в парламенті щодо мінімізації впливів світової кризи на Україну", - сказала вона.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко створить антикризову команду з представників всіх фракцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі