пʼятниця, 21 грудня 2007 13:47

Тимошенко стане "українським Путіним"

Тимошенко стане "українським Путіним"
Експерти Агентства моделювання ситуацій прогнозують, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко сформує для себе імідж твердого політика.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"Вживання майже "столипінської" риторики, тверді посилання на адресу прихильників широкої коаліції, радикальність позиції відносно згодництва з боку членів демократичної коаліції - все це свідчить про те, що Тимошенко має намір зайняти радикальну нішу твердого політика", - вважає заступник директора агентства Олексій Голобуцький.

Експерт зазначає, що в Україні на сьогодні немає політика, який би мав образ, подібний до образу Президента Росії Володимира Путіна.

Тимошенко має намір зайняти радикальну нішу твердого політика

"Після розвінчування міфу Марчука, відходу в опозицію Януковича в Україні фактично не залишилося політиків, які претендують на роль "твердої руки". Позитивний приклад образу Путіна у свідомості виборців підштовхує Тимошенко до активного використання елементів такого іміджу", - зазначає Голобуцький.

Він вважає, що саме Тимошенко має найбільшу кількість шансів стати "українським Путіним".

Формування нового образу Тимошенко, за прогнозами експерта, призведе до ряду змін у політикумі й фактичному відкриття нової сторінки української політичної історії.

"Радикально зміняться методи ведення політичної комунікації, а також механізми ведення політичної боротьби. У небуття можуть відійти цілий ряд політиків і партій, які ще недавно були символами свого часу", - допускає він.

Тимошенко в четвер виступила на телеканалі "Інтер" із твердою критикою опонентів і необхідністю об"єднання заради "великої України", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко стане "українським Путіним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі