пʼятниця, 12 грудня 2008 17:35

Тимошенко сподівається, що до кінця року Рада ухвалить бюджет

Прем"єр Юлія Тимошенко сподівається, що до кінця року Верховна рада ухвалить бюджет на 2009 рік.

Про це вона заявила на прес-конференції в п"ятницю.

"Бюджет на наступний рік, я сподіваюсь, Верховна Рада прийме. Хоча він буде важким, ми не зможемо показати доходи і видатки, які очікували, до того як розгорнулась криза. Це буде бюджет дуже скрутний для всіх галузей", - заявила Тимошенко.

"Але ми думаємо, що ми компенсуємо таку лаконічність бюджету залученням потужних інвесторів, які можуть прийти з фінансовими ресурсами, які можна буде використовувати на втілення в життя великих інфраструктурних проектів", - пообіцяла прем"єр.

Вона також пообіцяла, що уряд вже наступного тижня затвердить макропоказники для бюджету.

"У понеділок уряд проводить нараду, де будуть присутні всі міністри в повному складі, де ми повинні остаточно обговорити всі елементи макропоказників, усі доходи і витрати проекту бюджету на 2009 рік. І після того в середу ми на засіданні уряду будемо затверджувати всі ці документи", - заявила Тимошенко.

Вона також запевнила, що ніхто не зможе розхитати існуючу коаліцію і завадити роботі парламенту.

"Політична криза дійшла до свого завершення і мені хотілося б говорити сьогодні про позитивні речі і, думаю, їх сьогодні достатньо, щоб дати надію на нормальну роботу Верховної Ради", - заявила Тимошенко. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сподівається, що до кінця року Рада ухвалить бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі