середа, 25 червня 2008 11:57

Тимошенко співала дифірамби Хорошковському: "Ви повертаєте честь Україні"

Україна набуває своїх кордонів, надходження від Держмитниці у першому півріччі збільшилося удвічі порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це заявила Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, вітаючи перед початком засідання уряди керівника Держмитниці Валерія Хорошковського з Днем митної служби.

"Хочу сказати, що дійсно за всі ці останні роки ми побачили, як може працювати митна служба... На сьогоднішній день за січень-травень цього року лише Митна служба принесла доходів в держбюджету 40,7 млрд.грн., і це на 20 млрд. більше, ніж за відповідний період попереднього року", - сказала Прем"єр.

Тимошенко підкреслила, що такі показники є результатом високопрофесійної служби українських митників. "Що робить сьогодні вся команда Митної служби? Вона практично повертає честь Україні, тому що коли Україна набуває своїх кордонів, коли кожен, хто перетинає кордон, знає, що колись була контрабанда, а сьогодні потрібно жити чесно, коли, захищаючи сьогодні кордон, зокрема, Митна служба захищає і нашого вітчизняного товаровиробника... і це не секрет, що у нас багато галузей були в стані занепаду, тому що контрабанда імпорту через кордон йшла просто величезним потоком", - сказала Прем"єр.

Тимошенко відзначила, що на сьогоднішній день багато зроблено для того, щоб межа України стала цивілізованою межею розвиненої європейської країни.

"Крім того, ця робота продовжується. І потенціал Митної служби ще колосальний з наведення ладу і здійснення програми "Контрабанда-стоп", - підкреслила Прем"єр.

Тимошенко привітала і подякувала від імені уряду Хорошковського і весь колектив Держмитниці, підкресливши, що це найменше, що може зробити Кабінет Міністрів. Вона відзначила, що Кабмін чекає від Митниці ще одного подвійного збільшення надходжень за наступі півроку, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко співала дифірамби Хорошковському: "Ви повертаєте честь Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі