четвер, 03 липня 2008 12:19

Тимошенко сказала, коли вона звітуватиме в Раді

Тимошенко сказала, коли вона звітуватиме в Раді
Верховна Рада заслухає звіт уряду лише після ухвалення депутатами програми діяльності уряду "Український прорив: для людей, а не для політиків".

Таку думку висловила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко в четвер на засіданні ради коаліції у Верховній Раді.

"Якщо заслуховувати звіт уряду, то його можна заслуховувати лише після ухвалення програми. Якщо програма не прийнята, то який звіт хочуть заслухати?", - з обуренням відзначила Тимошенко.

Вона нагадала про те, що проект програми діяльності уряду знаходиться в парламенті вже півроку і пройшов розгляд в профільних комітетах.

За словами прем"єра, тепер депутати "просто зобов"язані ставити на розгляд і голосування (програму діяльності уряду)". Оскільки, за її словами, у зв"язку з не розглядом до цих пір програми діяльності уряду незрозуміло, чи є наразі в країні коаліція і керівництво парламенту.

Тимошенко повідомила про те, що урядом підготовлено для розгляду парламентом на наступному пленарному тижні 38 законопроектів як невідкладні.

"Я думаю, що ці 38 пріоритетів, які ми визначили, 38 законопроектів, вони дійсно можуть бути прийняті за цей останній тиждень (пленарний тиждень). І якщо це ще буде увінчано ухваленням змін до бюджету і ухваленням програми діяльності уряду - я розумію, що коаліція демократична може спокійно сказати, що завдання це виконане... Ми готові до конструктивної роботи (зі всіма фракціями) і готові продемонструвати, хоч би в останній тиждень, що парламент і уряд служать країні", - сказала вона, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сказала, коли вона звітуватиме в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі