середа, 20 лютого 2008 10:14

Тимошенко сказала, чим відрізняється від Ющенка

"Мій досвід говорить про те, що все-таки чоловіча сутність сильно відрізняється від жіночої. У основній масі чоловіки, хоча, звичайно, є багато виключень, цинічніші, прагматичніші, менш делікатні. А жінки схильні більше пропускати всі події і рішення через серце і емоції". Так прем`єр-міністр Юлія Тимошенко відреагувала на зауваження кореспондента "Вєдомостєй" про те, що в її кар`єрі кілька чоловіків зіграли ключову роль, але дуже скоро з союзників вони перетворювалися на ворогів.

"Так було з Віктором Пінчуком, Павлом Лазаренком, Леонідом Кучмою. Схожа ситуація склалася і з Віктором Ющенком...", зауважує видання.

"Кожна людина проходить досвід партнерства, якісь зв`язки закінчуються, якісь починаються, - пояснила Тимошенко. - Але я б не об`єднувала всі ці історії в моєму житті у єдиний логічний ланцюг. І вже точно не ставте в цей логічний ряд президента України", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сказала, чим відрізняється від Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі