вівторок, 15 вересня 2009 10:51

Тимошенко розробила план боротьби з Януковичем

Тимошенко розробила план боротьби з Януковичем

Прем"єр Юлія Тимошенко закликала членів БЮТ всю антиагітацію зосередити на лідері Партії регіонів Вікторі Януковичі.

Таку установку, за інформацією газети "Сегодня", вона дала на закритому засіданні фракції БЮТ у п"ятницю.

За словами джерела газети в БЮТ, значна частина промови Тимошенко була присвячена боротьбі з конкурентами.

Завдання нібито таке: всю антиагітацію необхідно зосередити на Януковичі – інші кандидати не існують, з ними потрібно припинити війну, адже вони ще знадобляться в другому турі.

Дебати ж із регіоналами мають вестися за планом: відповідь на будь-яке питання чи критику починається з викладу думки:

"Нехай спочатку Янукович поверне дачу в резиденції "Межигір"я". Бажано згадати і про унікальну бібліотеку часів Київської Русі, яка знаходиться на території дачі. Коротше, основна теза: "почав з крадіжки шапок, закінчив крадіжкою в держави "Межигір"я", - передає видання.

Під час дебатів необхідно стверджувати, що БЮТ дотримується прозахідної орієнтації.

Заяви опонентів про те, що Тимошенко – "агент Кремля" слід спростовувати наступними фактами: по-перше, вона розірвала контракт про розробку чорноморського шельфу компанією "Венко" (за твердженням Тимошенківських пропагандистів, за цією американською компанією стояв "Газпром"); по-друге, вона прибрала з газового ринку "РосУкрЕнерго", 50% якої також належали "Газпрому".

Крім Януковича, ворогом обраний і голова НБУ Володимир Стельмах. "Бити" треба на те, що саме він винен в обвалі гривні, що він організував заробіток на валютних "гойдалках" і продаж доларів "своїм" банкам за заниженою ціною.

Тимошенко говорила і про перспективу після виборів. За словами одного з джерел газети, це була нищівна характеристика для можливості ПРіБЮТ:

"Навіть якщо Янукович виграє, ми домовлятися з регіоналами не будемо. Скільки разів ми не намагалися це зробити, усе закінчувалося безрезультатно. ПР – фракція "кидал". Так що буде війна", - пише газета зі слів джерела, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розробила план боротьби з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі