неділя, 13 січня 2008 10:43

Тимошенко розраховує наступного тижня завершити усі кадрові призначення

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко розраховує, що наступного тижня уряд завершить усі кадрові призначення, які повинні здійснюватися шляхом голосування у Верховній Раді.

Про це вона повідомила журналістам у Кабінеті міністрів.

"Я думаю, що наступного тижня ми завершимо формування всіх кадрових позицій, які призначаються через Верховну Раду. Я хочу вірити в те, що ми завершимо", - сказала Тимошенко.

Водночас, прем`єр-міністр не уточнила можливі кандидатури на посади голови Фонду державного майна й віце-прем`єр-міністра.

За її словами, до функціональних обов`язків майбутнього віце-прем`єр-міністра входитимуть питання паливно-енергетичного комплексу, промисловості та природних ресурсів.

Тимошенко також не уточнила можливих термінів реорганізації Фонду держмайна у відповідне міністерство.

"Зараз наша мета – призначити голову Фонду держмайна й зробити так, щоб ФДМ не був осередком корупції в країні, як це було в останні 17 років. Мені хотілося б, щоб, як це не називалося – фонд або міністерство, щоб він чесно і ефективно для держави виконував свої функції", - пояснила вона.

На думку Тимошенко, останнім часом Фонд держмайна був осередком "знищення вартості державної власності й прозорості в трансформації форм власності". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розраховує наступного тижня завершити усі кадрові призначення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі