субота, 17 травня 2008 15:02

Тимошенко розповіли, коли вона зможе продавати ОПЗ

Тимошенко розповіли, коли вона зможе продавати ОПЗ

Одеський припортовий завод може бути приватизований тільки після затвердження парламентом держпрограми приватизації і ухвалення змін до бюджету на 2008 рік.

Таку думку висловив у ході брифінгу в Одесі лідер фракції "Наша Україна - Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко в суботу.

"Я упевнений, що будь-яка приватизація повинна регулюватися законом. Таким законом повинна стати програма приватизації. Разом з тим, цей документ не передбачає, куди будуть спрямовані ці гроші. Для того, щоб зрозуміти це, необхідно ухвалити зміни до бюджету-2008", - пояснив він.

Крім того, на його думку, будь-який інвестор, який може купити ОПЗ, повинен розуміти, що в існуючих умовах нестабільності, ця приватизація може бути оскаржена, у тому числі, і в суді.

Крім того, Кириленко повідомив, що демократична коаліція може підняти питання про проведення позачергових виборів у Харкові.

"Питання про позачергові вибори в Харкові не зняте з порядку денного. Це наша передвиборна обіцянка, і ми виконуємо наші зобов"язання", - заявив він.

Разом з тим, депутат підкреслив, що крім Києва і Харкова, питання про позачергові вибори місцевої влади в інших регіонах у парламенті розглядатися не буде, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіли, коли вона зможе продавати ОПЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі