неділя, 24 січня 2010 11:49

Тимошенко розповіла, як звільнила 700 чиновників з Держкомзему

Тимошенко розповіла, як звільнила 700 чиновників з Держкомзему
У разі перемоги на президентських виборах лідера Партії регіонів Віктора Януковича програма з видачі безкоштовних актів на землю може бути припинена.

Про це заявила прем"єр Юлія Тимошенко під час вручення актів на користування присадибними земельними ділянками у Бучі Київської області.

"Якщо нормально закінчаться президентські вибори, то все це (видача актів) багаторазово пришвидшиться", - наголосила вона.

"Але, не дай Боже, буде щось не так з політикою, то, безумовно, ті п"ять мільйонів людей, які ще не отримали акти, я переконана, що все це повернеться до корупції, моделей забирання у людей останніх копійок", - зазначила Тимошенко.

Також прем"єр заявила, що видачі земельних актів чиниться шалений супротив, особливо у Донецькій та Луганській областях, повідомляє прес-служба уряду.

"Сказати, що це земельна мафія - це нічого не сказати. Ми три місяці ламаємо їй хребет. Я звільнила вже більше 700 чиновників всіх рівнів у Держкомземі", - підкреслила Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла, як звільнила 700 чиновників з Держкомзему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі