пʼятниця, 28 березня 2008 11:39

Тимошенко розповіла, як Ющенко поставив їй радикальну умову

Тимошенко розповіла, як Ющенко поставив їй радикальну умову
Прем"єр Юлія Тимошенко заявила про вимогу президента Віктора Ющенка щодо ухвалення законів, які перерозподіляють повноваження від Кабміну до президента, до ухвалення програми діяльності уряду.

"Президент поставив таку умову, причому дуже радикально", - відзначила вона.

"Він сказав: спочатку голосуємо всі закони, які перерозподіляють повноваження, - забирають від уряду і передають президентові, а потім - програму діяльності, кадрові призначення і інші закони, все що в принципі уряд чекає", - сказала прем"єр.

Вона додала, що дала чітку відповідь президентові, що її політична сила підтримає перерозподіл повноважень на користь глави держави для збереження єдності демократичної коаліції.

При цьому Тимошенко відзначила, що потрібно уміти використовувати повноваження, надані Конституцією і законами. Вона також висловила впевненість, що її уряд в будь-якій ситуації працюватиме, як слід.

Нагадаємо, що 18 березня Рада ухвалила в першому читанні Закон "Про Кабінет міністрів України", що передбачає передачу частині повноважень від Кабміну президентові, пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла, як Ющенко поставив їй радикальну умову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі