вівторок, 05 серпня 2008 13:53

Тимошенко розкритикувала міністра-іменинника

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що проблеми в аграрному секторі є штучними, і критикує міністра аграрної політики Юрія Мельника за недостатню роботу.

Про це Тимошенко заявила сьогодні під час розширеної наради в уряді з питань розвитку агропромислового комплексу країни.

"Я дивуюся, як при міністрі, заступниках міністра, сільськогосподарських управліннях накопичилася така кількість проблем. Це свідчить про те, що ми не надаємо уваги, передусім я маю на увазі Міністерство аграрної політики, безпосередньому контакту (із сільгоспвиробниками). Ви повинні ці проблеми виносити на урядовий рівень, ставити завдання і приймати рішення", - сказала Тимошенко.

Водночас прем`єр-міністр висловила достатньо стриману критику на адресу міністра аграрної політики Мельника. "Сьогодні в міністра аграрної політики день народження, тому більше на цю тему я говорити не буду, я стримую критику, але я вважаю, що проблеми, які накопичені, в більшості своїй накопичені штучно", - пояснила вона.

На думку Тимошенко, Міністерство аграрної політики має здійснювати щоденні безпосередні контакти із сільгоспвиробниками, а всі проблеми вирішувати в робочому порядку і на рівні міністерства, і на рівні уряду, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розкритикувала міністра-іменинника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі