четвер, 20 вересня 2007 11:52

Тимошенко розкритикувала Ахметова через футболістів "Шахтаря"

Перебуваючи у Дніпропетровську, Юлія Тимошенко передала зобов"язання БЮТ перед Українською національною профспілкою футболістів України

За її словами, нова влада повинна знайти компроміс з власниками футбольних клубів і зробити так, щоб вони всі свої мільярди спрямовували на підтримку українських футболістів, а не на легіонерів, розвиваючи закордонні футбольні збірні, повідомляє прес-служба БЮТ.

Тимошенко наголосила, що вона пишається командою "Дніпро", оскільки там майже немає закордонних гравців і там грають українські футболісти.

"Я не вважаю себе бездоганним фахівцем у всіх футбольних проблемах, але ось, наприклад, вчора грає "Шахтар" з командою іншої країни, і уболіваєш за цю команду, яка захищає честь України. В цю хвилину забивають гол. Прізвище того, хто забив гол, точно не закінчується на "ко" і навіть не на "ов". Забивають другий гол, і ти знову пишаєшся своєю українською командою. Але прізвище футболіста, який забив цей гол, можна вимовити хіба що з третього разу", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ вважає, що це легкий шлях, коли за мільярди, зароблені у тому числі на тіньовій приватизації, купуються футболісти за кордоном.

"Безумовно, я відчувала радість від перемоги "Шахтаря", але радість була б ще більшою, якби цю перемогу здобули українські хлопці", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ вважає, що українському футболу потрібно йти більш важким шляхом, але виховувати справді українських футболістів, які б могли забивати і в "Реалі", і в "Мілані" та інших знаменитих клубах.

Клуб "Дніпро" вважається підконтрольним Ігорю Коломойському, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розкритикувала Ахметова через футболістів "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі