пʼятниця, 21 березня 2008 14:54

"Тимошенко робить все, щоб Ющенко достроково її вигнав"

Усі дії Тимошенко спрямовані на те, щоб Ющенко відправив її у відставку. Так вважає народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук"янов. Коментуючи перші 100 днів роботи уряду Юлії Тимошенко, політик заявив, що "сто днів уряду Тимошенко - це сто днів розрухи в Україні".

За його словами, уряд Тимошенко "практично руйнує паритет на фінансових ринках і збалансовану товарну пропозицію: соціальні виплати цього уряду абсолютно не відповідають росту ВВП, особливо в секторі споживання, що повинен збалансувати грошову масу".

"Через це в Україні тепер гіперінфляція, страшна криза в області нафтопродуктів, енергозабезпечення, катастрофа на газовому ринку. Між Україною і Росією закладені конфлікт і в країні буде спостерігатися ріст цін на газ, будуть рости тарифи в ЖКГ, будуть рости витрати на теплоенергетику, на енергетичну складову промисловості. І все це призведе до вибухового росту цін", - вважає політик.

Він вважає, що Юлія Тимошенко "робить усе, щоб її Ющенко вигнав достроково".

"Вона хоче розвалити коаліцію. І про це свідчать усі її заяви, усі її дії. А та ситуація, що існує сьогодні в коаліції, вона показує, що усередині коаліції відкритий конфлікт", - вважає Владислав Лук"янов, повідомляє ИМК.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко робить все, щоб Ющенко достроково її вигнав"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі