середа, 11 червня 2008 10:40

Тимошенко рано ховає Ющенка. Скоро її рейтинг буде нижче плінтуса - СПУ

Тимошенко рано ховає Ющенка. Скоро її рейтинг  буде нижче плінтуса - СПУ
Сьогодні ще рано говорити про можливі кандидатури на наступні вибори президента і рано списувати з рахунків Віктора Ющенка.

Про це заявив секретар політради Соціалістичної партії України Олександр Баранівський. За його словами, сьогоднішній низький рейтинг Віктора Ющенка не означає, що у нього немає шансів удруге бути обраним главою держави.

Вчора рейтинг Тимошенко був високим, а вже сьогодні він стрімко падає

"Колись Кучма йшов на вибори з шістьма відсотками рейтингу, але він все ж таки переміг. Отже Блок Тимошенко рано почав ховати Віктора Ющенка", - зазначив політик.

Він також звернув увагу на те, що зараз не опозиція "ховає" Ющенка, а сателіти.

"І взагалі, сьогодні ще рано говорити про кандидатури на вибори президента і рано списувати з рахунків Ющенка. Сам цього не роблю і не радив би іншим. Все ще може скластися по-іншому. Ніхто ж не думав, що якщо ще вчора рейтинг Тимошенко був високим, то вже сьогодні він стрімко падає і скоро, а я в цьому упевнений, буде нижче плінтуса", - зазначив Баранівський, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко рано ховає Ющенка. Скоро її рейтинг буде нижче плінтуса - СПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі