середа, 07 листопада 2007 16:36

Тимошенко: "Регіони" намагалися підкупити 56 БЮТівців

Лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко обвинувачує Партію регіонів у спробах підкупити кандидатів у депутати, обраних за списком її блоку. Про це вона заявила журналістам.

Зі слів Тимошенко, уже 56 депутатів від БЮТ одержали від ПР пропозицію про грошову винагороду за невходження в коаліцію БЮТ і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

"На сьогоднішній день 56 депутатів нашої фракції одержали такі звабні пропозиції й 56 відмовилися", - сказала Тимошенко.

Вона вважає, що ПР не засвоїла уроку від позачергових парламентських виборів і продовжує пропонувати депутатам гроші за вихід з певної фракції.

Тимошенко вважає, що це може бути й причиною неучасті ПР у засіданнях групи з підготовки й організації першої сесії Верховної Ради 6-го скликання.

"Мета (затримки засідання робочої групи) - це спроба підкупу депутатів і руйнування голосування як за спікера, так і за прем"єр-міністра, тобто вони шукають продажних депутатів у демократичному секторі",- вважає Тимошенко.

У жовтні лідер Комуністичної партії Петро Симоненко обвинувачував блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна-Народна самооборона" у спробах підкупу депутатів з інших фракцій у Верховній Раді.

Вибори пройшли 30 вересня, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Регіони" намагалися підкупити 56 БЮТівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі