середа, 20 лютого 2008 08:39

Тимошенко: "Поки я очолюю уряд, Україна не створюватиме перешкоди для Росії"

Тимошенко: "Поки я очолюю уряд, Україна не створюватиме перешкоди для Росії"
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко не має наміру перешкоджати вступу Росії до Світової організації торгівлі після того, як українська сторона підписала протокол про приєднання до СОТ.

"Поки я очолюю уряд, Україна не створюватиме перешкоди для Росії по вступу до СОТ, ми тільки сприятимемо. Я знаю, що мною в Росії лякають навіть маленьких дітей. Пропаганда довгий час працювала на створення такого образу. Це наслідок внутрішньополітичної боротьби в Україні. Я це помилкове сприйняття, безумовно, зміню", - сказала Тимошенко в інтерв`ю газеті "Ведомости" напередодні візиту до Москви.

Український прем`єр знову підтвердила свою позицію щодо посередників при поставках газу з Росії.

"Нечесні ділки від бізнесу і політики вже багато років звинувачують мене у смертних гріхах. Але я всього лише категорично проти будь-яких посередників. На початку 1990-х Росію та Україну захопила криза неплатежів, промисловість стагнувала, і були потрібні об`єднуючі ланки, щоб відновити товаропотоки. Зараз таких явищ немає, тому і посередники не потрібні", - вважає Тимошенко.

Як повідомив журналістам представник прес-служби російського уряду, прем`єр-міністр РФ Віктор ЗУБКОВ обговорить в Москві з прем`єром України стан і перспективи двосторонньої торговельно-економічної співпраці.

Як повідомлялося, візит Тимошенко до Москви запланований на 21 лютого, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Поки я очолюю уряд, Україна не створюватиме перешкоди для Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі