середа, 03 вересня 2008 20:19

Тимошенко: "Якщо говорити про зраду, то Президенту потрібно пригадати власну біографію"

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко відкидає звинувачення Президента України Віктора Ющенка в створенні коаліції між БЮТ, КПУ і Партією регіонів.

Про це вона заявила сьогодні в своєму телезверненні у зв`язку з політичною ситуацією в Україні.

"Що стосується коаліції нашої політичної сили з Партією регіонів і комуністами, то я думаю, що всі люди добре пам`ятають - не я підписувала меморандум про дружбу з Партією регіонів, не я підписувала з Віктором Януковичем, комуністами і Морозом Універсал національної єдності, не я вносила Віктора Януковича на посаду прем`єр-міністра й створювала широку коаліцію. Власне кажучи, і не я призначала секретарем Ради нацбезпеки і оборони одного з лідерів Партії регіонів Раїсу Богатирьову, створюючи з РНБО практично другий уряд", - сказала Тимошенко.

За її словами, якщо говорити про зраду, потрібно мати хорошу пам`ять, щоб пригадати новітню історію України, або Президенту – власну біографію.

Прем`єр-міністр також вважає безпідставними звинувачення на її адресу, що стосуються нібито невисловленої оцінки з приводу військового конфлікту в Грузії. "Моя позиція щодо конфлікту в Грузії чітка, зрозуміла й однозначна, вона повністю співпадає з позицією Євросоюзу щодо визнання цілісності й суверенітету території Грузії. Моя позиція мирна й не припускає втягування України в будь-які військові авантюри. Така позиція й надалі залишатиметься саме такою", - підкреслила Тимошенко, передає кореспондент УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Якщо говорити про зраду, то Президенту потрібно пригадати власну біографію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі