пʼятниця, 28 березня 2008 15:54

Тимошенко: "Я готова підтримати Ющенка на президентських виборах"

Тимошенко: "Я готова підтримати Ющенка на президентських виборах"
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко знову заявляє, що готова підтримати президента України Віктора Ющенка на наступних президентських виборах у разі збереження єдності коаліції.

"Я готова підтримати Віктора Андрійовича (Ющенко)", - сказала Тимошенко на прес-конференції в п"ятницю в Києві.

Тимошенко відзначила, що готова підтримати президента у випадку, якщо між президентом і мною буде нормальна, гармонійна співпраця, і якщо ми зможемо працювати як одна команда і давати результат суспільству, то я, безумовно, зроблю так, щоб був один кандидат від демократичних сил".

Прем"єр відзначила, що повноважень, які існують на сьогоднішній день, досить для того, щоб давати результат в справі розвитку країни. Разом з тим, вона підкреслила, що Україна і весь світ чекають єдності в роботі президента і прем"єра України.

"Президентські вибори, які відбудуться через два роки, будуть сприйняті демократичною коаліцією як загальний похід на вибори і загальна перемога", - заявила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Я готова підтримати Ющенка на президентських виборах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі