субота, 29 грудня 2007 11:50

Тимошенко: "Я думаю, що ми будемо для Путіна прогнозованими"

Тимошенко: "Я думаю, що ми будемо для Путіна прогнозованими"
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко закликала російську владу до гармонії з України. Вона переконана, що Росія стомилась від зникаючих українських політиків, тому повинна цінувати команду Тимошенко.

"Я думаю, що ми будемо для Росії й Путіна прогнозованими. Ми знаємо наші національні інтереси, ми про них дуже піклуємося. Ми їх не здамо ні за які вибори й посади.

В цьому й є цінність нашої команди для Росії", - заявила прем"єр-міністр України 27 грудня в програмі Я так думаю на телеканалі 1+1.

Вона закликала російську владу побудувати гармонійні відносини з Україною.

"…Давайте побудуємо хоч раз надійні гармонійні відносини, коли нікому нічого не доведеться здавати. Я, чесно кажучи, думаю, що такі відносини можна побудувати", - сказала прем`єр.

Глава уряду зауважила, що Росія стомилася від українських політиків, які дають обіцянки перед виборами, а потім зникають із "політичної арени".

За словами прем"єрки, Україна й Росія повинні збалансувати свої інтереси, провести інвентаризацію проблемних питань із урахуванням національних інтересів України. Вона переконана, що їй вдасться зробити так, аби обидві країни відчули себе повноправними партнерами.

"Я не думаю, що нам потрібна агресія - нам потрібен просто баланс", - наголосила Юлія Тимошенко.


За матерiалами: УНІАН, Українське радіо.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Я думаю, що ми будемо для Путіна прогнозованими"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі