середа, 09 квітня 2008 16:58

Тимошенко прокоментувала слова Путіна, що "Україна - це не держава"

Жорсткі висловлювання керівництва Росії на адресу України стали реакцією на рівень захисту країною своїх національних інтересів.

Таку думку висловила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів, коментуючи поширену в ЗМІ інформацію про те, що чинний президент Росії Володимир Путін назвав Україну "не державою".

"Якщо ця фраза пролунала, то це є свідченням найбільшого роздратування від того, що Україна почала відстоювати свої національні інтереси, захищати свою незалежність і вибудовувати свою власну стратегію", - сказала Тимошенко.

Прем`єр також вважає, що такі жорсткі заяви свідчать і про те, що Україна стає сильнішою і могутнішою державою, яка відіграє свою роль у геополітичних процесах.

При цьому Тимошенко наголосила, що її оцінка висловлювань Путіна не є офіційною заявою. "Це моє ставлення поки що лише до наявних чуток", - пояснила вона, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко прокоментувала слова Путіна, що "Україна - це не держава"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі