пʼятниця, 12 березня 2010 20:16

Тимошенко програла вибори через зачіску

Тимошенко програла вибори через зачіску
Юля Тимошенко програла вибори, бо пофарбувала волосся і змінила зачіску, — каже столичний біоенергетик 44-річний Юрій Козлов.

— Змінивши колір волосся, вона кардинально поміняла долю. Людину, яка змінює зовнішність, ангели-охоронці гублять з очей. У темнокосої Тимошенко янголів було три: один небесний і два земні.

Додає:

— Імператор Наполеон був безстрашним і успішним полководцем. Але варто було йому поміняти букву в своєму прізвищі, як це змінило його долю. Закінчив життя у вигнанні, хоча астрологи передрікали йому славу і владу.

Біоенергетик застосовує стародавню нумерологічну систему вчення Каббала.

— У Каббалі складні цифри зводяться до простих. 27 листопада 2009 року Юлії Тимошенко виповнилося 49. Досить скласти: 49 дорівнює 4 плюс 9 дорівнює 13 дорівнює 1 плюс 3 дорівнює 4. Це число стійкості: чотири ніжки в стільця, стільки ж сторін світу. Четвірка обіцяла їй міцно стояти на ногах. Та якщо людина кардинально змінює зовнішність, нумерологи ділять її число на два. Виходить цифра 2 — протилежність початку, кінець.

Юрій Козлов вважає, що екс-прем"єрка не з тих, хто може програти.

— Їй треба зупинитися, передихнути і підвести підсумки пережитого. У листопаді 2010-го у 50-річної Тимошенко почнеться новий виток життєвого циклу: 50 ділимо на 2, дорівнює 25, а 2 плюс 5 дорівнює 7. Це магічна цифра, що символізує достатність і стійкість. У Біблії вона пов"язана з чудесами, які творив Ісус. Юлії Тимошенко треба скористатися сімкою, щоби повернути собі все, що втратила у 49 років.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко програла вибори через зачіску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі