пʼятниця, 28 березня 2008 12:33

Тимошенко пробачить Медведчуку все, якщо він підпише геніальну газову угоду

Тимошенко пробачить Медведчуку все, якщо він підпише геніальну газову угоду

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що бере у свою команду тільки найкращих людей, які працювали у владі за часів президентства Леоніда Кучми.

Про це вона заявила 27 березня увечері в ефірі телеканалу "1+1".

Коментуючи докори в тому, що прем`єр узяла в парламентську фракцію і органи влади "кучмістів", Тимошенко відзначила: "Мої кучмісти – найкращі у світі. Вони роблять те, що потрібно країні. Вони потрапили в команду, в якій вони у форматі".

Тимошенко підкреслила, що багато надзвичайно талановитих людей "кучмізм просто зламав і зіпсував" .

"І зараз Кучма на держдачі поки що відпочиває, а люди страждають від наслідків кучмізму", - відзначила Тимошенко і висловила сподівання, що "рано чи пізно" вона особисто і вся її команда зроблять так, що талановиті організатори і менеджери з "кучмістів" "сповідатимуть принципи, які потрібні Україні".

"Цей процес йде", - підкреслила Тимошенко.

У зв`язку із цим прем`єр пригадала керівників Державної митної служби Валерія Хорошковського і Державної податкової адміністрації Сергія Буряка, роботою яких, за її словами, вона дуже задоволена.

Тимошенко відзначила, що Хорошковський навів лад на митниці і зараз вкладає свої кошти, щоб поставити на митниці сканери, а Буряк пообіцяв, що через два місяці ПДВ повертатиметься в автоматичному режимі.

Відповідаючи на запитання про можливість співпраці з екс-головою Адміністрації Президента Кучми Віктором Медведчуком, прем`єр сказала: "Якщо Віктор Медведчук поїде і підпише геніальну угоду по газу, то я, незважаючи на те, що ми з ним не просто ворогами розійшлися, це не просто опоненти... Я не хочу продовжувати цей логічний ряд... Але якщо він зробить висококласну газову угоду – я йому скажу спасибі, оскільки це треба Україні", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пробачить Медведчуку все, якщо він підпише геніальну газову угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі