вівторок, 11 березня 2008 10:19

Тимошенко про єдність з Ющенком та членство в ЄС

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко наголошує, що Україна стане членом Європейського Союзу. Про це вона заявила на конференції "Україна-ЄС: назустріч спільним викликам" у Брюсселі, повідомляє управління Кабінету міністрів із зв"язків зі ЗМІ.

"Ми впевнені в наших силах, впевнені у єдності демократичної команди, в тому числі, у єдності команди Уряду та Президента, а також в тому, що Україна буде членом Європейського Союзу", - зазначила голова уряду.

Прем"єр-міністр відзначила, що уряд знає про проблеми, з якими сьогодні в Україні стикаються іноземні інвестори. За словами Тимошенко, з метою усунення цих проблем уряд готовий продовжувати співпрацю з Європейською бізнес-асоціацією.

Тимошенко зазначила, що уряд працює над реалізацією пропозицій, наданих цією асоціацією, щодо покращення інвестиційного клімату в Україні.

Водночас, за її словами, сьогодні в Україні чиниться величезна протидія реформам з метою збереження старої системи, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про єдність з Ющенком та членство в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі