середа, 06 жовтня 2010 14:35

Тимошенко про новий дрес-код Азарова:королева Англії не потрапила б до Кабміну

Тимошенко про новий дрес-код Азарова:королева Англії не потрапила б до Кабміну

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає "смішним" введення дрес-коду в Кабінеті міністрів України.

Про це вона заявила на прес-конференції.

"Королева Англії і Кадафі, наприклад, точно не потрапили б до Кабміну", - сказала вона.

Лідер опозиції також підкреслила, що коли не знають, яким чином проводити реформи в країні, займаються введенням дрес-коду.

Як повідомлялося, службовцям секретаріату Кабінету міністрів України наказом міністра Кабміну Анатолія Толстоухова від 4 жовтня рекомендується при виборі робочого одягу віддавати перевагу синьому і сірому кольору і не перебувати на роботі в одному і тому ж костюмі два дні поспіль.

Жінкам секретаріату Кабінету міністрів України рекомендовано носити ділові костюми "до лиця", туфлі-човники на невисокому каблуці, не надягати багато прикрас, не носити одяг з декольте і бути стриманими у макіяжі. Чоловіки, які працюють в секретаріаті українського уряду, повинні мати не менше трьох костюмів у своєму гардеробі - буденний, святковий і літній.

Крім того, секретаріат Кабінету міністрів рекомендував відвідувачам Будинку уряду та приміщень клубу Кабінету міністрів дотримуватися ділового стилю в одязі.

У свою чергу, заступник глави Адміністрації президента України Ганна Герман назвала ці нововведення архаїчними.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про новий дрес-код Азарова:королева Англії не потрапила б до Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі