пʼятниця, 25 квітня 2008 12:38

Тимошенко про червону карту для Ющенка

Тимошенко про червону карту для Ющенка
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає політичних партнерів припинити протистояння з урядом.

Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів.

"Уряд не планує воювати, ні з ким не воює і, взагалі, я вважаю, що необхідно припинити політичне протистояння в політичному середовищі", - сказала Тимошенко.

Прем"єр-міністр вважає, що для нормальної роботи уряду його "необхідно звільнити від тиску, від всіх незаконних рішень".

Тимошенко висловила переконання в тому, що уряд справляється зі своїми завданнями, зокрема з виконання прибуткової частини бюджету, боротьбі з корупцією і припиненню корумпованої приватизації.

Глава уряду також повідомив, що не стежила за телевізійною трансляцією прес-конференції Президента України Віктора Ющенка вчора, 24 квітня.

"Але я читала повідомлення про те, що Президент показав уряду жовту картку, не дивлячись на те, що Світовий банк дав дуже високу оцінку роботі уряду і дав висновок, що діяльність уряду є високопрофесійною і абсолютно реформаторською. Мені здається, що потрібне все зробити Президентові для того, щоб йому народ не показав червону картку", - упевнена Тимошенко.

На її думку, причиною політичної нестабільності в Україні є не збалансована Конституція, яка була поспішно прийнята в 2004 році, а також боротьба між політичними партнерами, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про червону карту для Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі