середа, 26 березня 2008 13:04

Тимошенко приписала собі заслуги Ющенка і Януковича

Тимошенко приписала собі заслуги Ющенка і Януковича
Уряду слід бути скромніше в оцінці своїх досягнень. Про це заявив сьогодні журналістам перший заступник глави Секретаріату президента Олександр Шлапак. Він відзначив, що, зокрема, не дивлячись на переможні рапорти уряду про досягнення з газового питання, відносини в даній сфері досі не врегульовані, і договір про постачання газу на 2008 р. так і не підписаний.

"Крім того, мені не сподобалися неодноразові посилання на те, що нинішньому уряду довелося починати з нуля, що йому дісталися одні руїни. Хоча це не так, і існує певна спадкоємність в економічній політиці урядів. Також мені різнуло слух, що нинішній уряд повністю приписав собі всі заслуги по вступу України до СОТ, хоча це не відповідає дійсності", - сказав Шлапак.

Він також відзначив, що підвищення соціальних стандартів для населення було ініційоване Президентом України і закладене в проект держбюджету на 2008 р. урядом Віктора Януковича.

"Тому неможна говорити, що це є винятковою заслугою Юлії Тимошенко", - сказав Шлапак.

За словами першого заступника глави Секретаріату президента, в ході сьогоднішнього розширеного засідання Кабінету міністрів була названа тільки одна проблема - інфляція, хоча насправді проблем значно більше, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко приписала собі заслуги Ющенка і Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі