четвер, 21 квітня 2011 15:38

Тимошенко прийшла на суд до Луценка

Тимошенко прийшла на суд до Луценка

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко прийшла до будівлі Апеляційного суду міста Києва.

В інтерв'ю журналістам екс-прем'єр сказала, що прийшла підтримати екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, скаргу якого у ці хвилини розглядає суд.

За її словами, хоча рішення суду вже визначене, "ми не повинні мовчати".

"Людина яка зараз в неволі, людина на якій випробовують нові принципи побудови громадянського суспільства. Ми будемо спостерігати за судом і суддею, який буле сором'язливо опускати додолу очі і буде виносити ті рішення, які йому надали зверху. Це не перший суд і, я думаю не останній, якщо ми всі будемо мовчати. Якщо не будемо мовчати, то вдасться поставити на місце усіх випадкових людей у владі. Час цьому прийде", - переконана екс-прем'єр.

Тим часом, пресі довелося брати штурмом нову залу суду, де розглядають апеляцію Луценка.

Пропустили близько 50 журналістів, близько 20 залишилися в коридорі. Охоронці пояснюють це тим, що ті хто пройшли до залу потрібен час на те, щоб розставити камери, обіцяють пустити інших за кілька хвилин

Нагадаємо, що сьогодні апеляційний суд міста Києва розглядає скаргу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо його затримання.

Екс-чиновник пообіцяв перед телекамерами довести, що кримінальна справа, порушена проти нього є маразмом.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко прийшла на суд до Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі