неділя, 20 лютого 2011 12:37

Тимошенко пригадали її хабарі

Тимошенко пригадали її хабарі

Народний депутат від Партії регіонів Олександр Стоян називає брехнею заяву екс-міністра економіки Богдана Данилишина, що між Віктором Януковичем та Віктором Ющенком були домовленості не чіпати "нашоукраїнських" міністрів.

Про це Стоян заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Він бреше. Бо Луценко чий? Він же був першим номером списку блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Його ж чіпають", - наголосив нардеп.

Не чіпають тих, хто не крав, переконує Стоян. Також депутат додав, що невдовзі за ґратами опиниться і сама Юлія Тимошенко.

"Почекайте трошки. Це вирішиться після того як вона почитає документи і встановлять стан злочину. Треба відкинути політичне нашарування і розглядати справу. Коли її взяли з полічним за "Єдині енергетичні системи" і виписали хабарів на 80 мільйонів Лазаренку, то вона вирішила, що треба йти в політику і закрилася політичною ширмою. Тому якщо зараз знайдуть великі порушення, то не треба дивитися чи це Тимошенко чи хтось інший", - підсумував Стоян.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пригадали її хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі