вівторок, 07 жовтня 2008 14:42

Тимошенко при всіх подзвонила Ющенку

Прем"єр Юлія Тимошенко у присутності журналістів сьогодні зі свого кабінету в уряді дзвонила президентові Віктору Ющенку, але розмова не відбулася.

Тимошенко запросила журналістів, щоб продемонструвати свою спробу зв"язатися з главою держави і обговорити можливість відновлення демократичної коаліції.

Тимошенко зняла слухавку телефону урядового зв"язку з президентом, якийсь час її потримала, потім поклала на місце і повідомила журналістів, що на її дзвінок ніхто не відповів.

"Це телефон прямого зв"язку з президентом. Цей телефон завжди бере президент і завжди бере прем"єр-міністр, за будь-яких обставин. Він (телефон), як то кажуть, працює без секретарів", - говорить прем"єр.

"Але останні 6 місяців цей телефон працює в одну сторону, коли я беру слухавку, у відповідь я чую гудки, на які ніхто ніколи не відповідає", - сказала Тимошенко.

За словами прем"єра, у випадку якщо президент відсутній в своєму кабінеті, його секретар перемикає дзвінок на себе і обіцяє зв"язатися через деякий час.

"Мої ж дзвінки нікуди не перемикаються, ніхто не зв"язується. І коли почалася вся ця криза, я багато разів піднімала цю телефонну слухавку, але жодного разу я не отримала ні відповіді, ні призначення зустрічі, ні якого-небудь діалогу", - відзначила Тимошенко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко при всіх подзвонила Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі