середа, 21 січня 2009 15:57

Тимошенко: Президент неправильно розуміє національні інтереси України

Тимошенко: Президент неправильно розуміє національні інтереси України

Прем"єр Юлія Тимошенко не вважає підписання газових контрактів між Газпромом і Нафтогазом здачею національних інтересів.

Так вона відповіла на прохання прокоментувати відповідні закиди з боку секретаріату президента.

"Ну Якщо усунення близької до президента компанії РосУкрЕнерго - це здача національних інтересів, тоді президент неправильно розуміє національні інтереси України", - наголосила Тимошенко.

"Ціна з 1 січня всім споживачам в Україні буде виставлена 228,8 доларів із розрахунку ціни на кордоні, і всі споживачі весь рік будуть споживати (газ) за цією ціною", - зазначила прем"єр.

Вона також зазначила, що ціна 228,8 є нижчою ніж середня європейська ціна на 2009 рік, яка за словами Тимошенко, складає 280 доларів.

"Я вважаю це великою перемогою України і думаю, що дасть можливість Україні проходити досить успішно всі виклики світової фінансової кризи", - зазначила прем"єр .

Вона також знову повторила, що в першому кварталі, коли Україна має сплачувати 360 доларів за тисячу кубометрів газу, вона використовуватиме паливо з власних газосховищ.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Президент неправильно розуміє національні інтереси України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі