вівторок, 13 березня 2007 10:32

Тимошенко поставила "антикризовикам" 17 вимог

Парламентська опозиція вимагає негайно зібрати погоджувальну раду, на якій розглянути 17 вимог "Нашої України" та БЮТ. Про це заявила з трибуни парламенту лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Якщо вони не зроблять те, що ми вимагаємо, ми діятимемо адекватно! Ми вимагаємо перерву на 30 хвилин, щоб розглянути ці питання", - заявила Тимошенко.

"Банда при владі і в Україні панувати не буде", - наголосила вона.

Зокрема опозиція вимагає визначити на загальнонаціональному референдумі форму державного правління України, розробити та прийняти нову редакцію Конституції, захистити зовнішньополітичний курс України, закріплений в Законі України "Про основи національної безпеки України", припинити наступ на українську мову та культуру.

Також опозиція вимагає припинити політизацію, криміналізацію та корумпованість силових структур України і звільнити з займаних посад міністра внутрішніх справ Цушка, Генерального прокурора Медведька та його заступників та керівників регіональних структур, які мають безпосередній зв"язок з кримінальним середовищем.

Крім того серед вимог - розірвати злочинний зв"язок бізнесу і влади та перейти на прямі (без посередників) угоди з Російською Федерацією, Туркменістаном, Казахстаном, Узбекистаном щодо забезпечення України природнім газом, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поставила "антикризовикам" 17 вимог ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі