понеділок, 24 вересня 2007 10:23

Тимошенко порівняли з самкою богомола

Політико-гумористична газета Параска.Инфо презентувала проект Шлюбні ігри політиків. Представники редакції порівняли ряд провідних українських політиків із тваринами, пише ранкова щоденна газета 15 хвилин.

За даними газети, порівняння були зроблені на підставі думок психологів і зоологів, які проаналізували зовнішність і манери політиків у ході передвиборної кампанії з представниками тваринного світу.

У результаті таких порівнянь лідера блоку Наша Україна – Народна самооборона Юрія Луценко назвали кроликом, а главу наглядової ради Нацбанку Петра Порошенка – бараном. Главу МНС Нестора Шуфріча "поріднили" з білочкою, а бізнесмена і кандидата в нардепи від Партії регіонів Ріната Ахметов – з вараном.

Міністр транспорту і зв"язку Микола Рудьковський отримав у побратими гієну, а регіонал Тарас Чорновіл – зайця. Лідер блоку свого імені Володимир Литвин асоціюється у Параскі.Инфо з сурікатом, а кандидат у депутати від Партії регіонів Інна Богословська – із зозулею.

Лідерку ж БЮТ Юлію Тимошенко ініціатори проекту порівняли з самкою богомола, яка після парування з"їдає свого самця.

На думку газети, є серед українських політиків і явні метросексуали, які асоціюються з павичами – такими є нашоукраїнець Микола Катеринчук і регіонал Валерій Коновалюк.

Показово, що ані Президента Віктора Ющенка, ані прем"єра Віктора Януковича журналісти з тваринами не порівнювали.

За матеріалами "15 минут"

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порівняли з самкою богомола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі