Ексклюзиви
субота, 12 липня 2008 13:09

Тимошенко порівняла голосування в Раді з футболом

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що вчорашнє голосування у Верховній Раді з питання недовіри Кабінету Міністрів підтвердило стабільність діяльності уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, таку думку Ю.Тимошенко висловила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів України.

"У парламенті стало абсолютне очевидним, що всі піврічні провокації щодо того, що у когось є то 320, то 230 голосів за відставку уряду, виявились абсолютною неправдою. І в останній день роботи парламенту стало очевидним, що уряд тримається і працює стабільно, і ніякі 320 або 230 голосів уряду не загрожують", - сказала Ю.Тимошенко

Прем`єр порівняла вчорашнє голосування у Верховній Раді із завершальним етапом футбольного матчу, який завершується внічию. "Партія регіонів мала можливість на завершення пробити пенальті, причому у ворота без воротаря. Ми їм не заважали ні відставку проводити, не заважали говорити неприємні речі щодо уряду. Але весь цей галас закінчився нічим", - сказала вона.

Разом з тим, за інформацією, яку має у своєму розпорядженні голова уряду, Партія регіонів "звозила своїх депутатів з усіх морів світу" заради того, аби відправити уряд у відставку. "Всі чартери, приватні літаки, підводні човни. Навіть я знаю, що одного народного депутата від Партії регіонів викликали із заполярного кола, де той полював на нерпу. Але, щонайменше, завдяки такій позиції з відставки уряду бодай одна нерпа залишилася живою. Звезли всіх, але в той же час не досягли жодного результату", - відзначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порівняла голосування в Раді з футболом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути