середа, 21 травня 2008 15:28

Тимошенко порадили прислухатися до критики Європи

Народний депутат України, член політичної партії "Єдиний Центр" Віктор Тополов вважає, що Україна за короткий час здійснила відчутний ривок у напрямку інтеграції у світову економіку.

Про це повідомили у прес-службі "Єдиного Центру".

"Про це свідчить і вступ у СОТ, і проведення у нас зборів керівників ЄБРР, і Енергетичний саміт, який відкриється в Києві завтра. Україна має всі шанси вирішити за рахунок цього ряд своїх економічних проблем, але для цього потрібна ефективна робота уряду, якої поки що не видно", - сказав В.Тополов.

Він нагадав, що президент ЄБРР Жан Лем"єр під час візиту в Україну цього тижня вказав на ті ж проблеми розвитку України, на яких протягом останніх місяців наголошує Президент Віктор Ющенко.

"Окрім інфляції, це стосується реформ в агропромисловому секторі, програми енергозбереження, адмінвтручання в економіку", - сказав В.Тополов, додавши: "Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко мала б прислухатися до критики європейців і замість того, щоб робити акцент на політичних питаннях, зосередитися на поточній кропіткій роботі в уряді", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадили прислухатися до критики Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі