вівторок, 05 серпня 2008 13:02

Тимошенко попросила не приплітати її дітей до трейдерських компаній

Тимошенко попросила не приплітати її дітей до трейдерських компаній
Президент Української зернової асоціації Володимир Клименко підкреслив, що в зернотрейдерських компаніях працює "цвіт зовнішньої торгівлі України, а не люди, які займаються обманом".

"У наших трейдерських компаніях, про які ми іноді говоримо, що це незрозуміло, що за люди, працює молодь, до речі, багато синів і дочок тих, хто сидить в цьому залі, що мають прекрасну освіту", - сказав Клименко на розширеній нараді в уряді з питань розвитку агропромислового комплексу країни.

У цей момент прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко перервала його виступ запитанням: "Мої діти теж там працюють?". У відповідь на запитання Тимошенко президент Української зернової асоціації сказав: "Ні-ні-ні. Я маю на увазі, що це молоді люди, які КІМВ закінчили, університети – Дніпропетровський і Донецький. Це грамотні молоді хлоп`ята".

У свою чергу, Тимошенко назвала це питання дуже важливим. "В зв`язку з цим існує багато різних провокацій. Я думаю, і діти присутніх тут не завжди...", - сказала вона, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросила не приплітати її дітей до трейдерських компаній ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі