вівторок, 01 березня 2011 16:42

Тимошенко попросила Генпрокуратуру відпустити її до мами

Тимошенко попросила Генпрокуратуру відпустити її до мами

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко звернулася до Генеральної прокуратури України з клопотанням про можливість відвідати свою маму в Дніпропетровську на 8 березня.

Про це вона сказала журналістам після виходу з допиту.

"Я залишила там звернення - клопотання про те, щоб я мала можливість, незважаючи на підписку про невиїзд, поїхати на 8 березня до своєї мами в Дніпропетровськ", - сказала лідер опозиції, висловивши сподівання, що слідчі дозволять їй з'їздити на малу Батьківщину.

"Сподіваюся, що хоча б до мами вони мене відпустять, якщо вже зовсім вони не розуміють, що всі їхні дії викликають лише обурення людей по всій країні", - додала екс-прем'єр.

Тимошенко також повідомила, що отримала офіційне письмове запрошення для участі в саміті Європейської народної партії у березні.

За її словами, найближчим часом вона планує подати клопотання до Генпрокуратури про можливість виїзду за межі України для участі в саміті.

Генпрокуратура 20 грудня 2010 пред'явила Тимошенко звинувачення в нецільовому використанні коштів, отриманих в рамках Кіотського протоколу взято підписку про невиїзд.

В кінці лютого Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України завершило досудове слідство у кримінальній справі про перевищення службових повноважень і зловживання владою екс-прем'єра.

В даний час стосовно Тимошенко діє запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Виїхати за межі вона може лише за наявності відповідного дозволу ведучого справа слідчого.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросила Генпрокуратуру відпустити її до мами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі