неділя, 06 квітня 2014 03:53

Тимошенко пообіцяла змусити чиновників звітувати про своє майно

Тимошенко пообіцяла змусити чиновників звітувати про своє майно
Юлія Тимошенко. Фото: www.tymoshenko.ua

На розгляд Верховної Ради буде внесено законопроект, який зобов'язує кожного чиновника пояснити, звідки у нього взялося майно.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявила кандидат у президенти України, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

"Я і моя команда готуємо законопроект, який передбачає, що кожний чиновник повинен розповісти, звідки у нього майно. Якщо він не зможе цього зробити, то це майно піде в державну скарбницю", - зазначила Тимошенко.

Також політик запевнила, що не має бізнесу в Україні.

"Я, як політик, заявляю, що ні я, ні моя дочка, ні мій чоловік, який займається бізнесом в інших державах, через те, що в Україні йому забороняє цим займатися його сім'я, ніхто з моїх родичів, знайомих і друзів не займаються бізнесом і не суміщають державні посади з отриманням прибутку", - запевнила Тимошенко.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Юлія Тимошенко раніше заявила, що має намір подати до Верховної Ради законопроект про опозицію, надавши останній можливість виконувати функції Рахункової палати.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла змусити чиновників звітувати про своє майно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі