субота, 17 січня 2009 11:51

Тимошенко полетіла на газові переговори до Москви

Тимошенко полетіла на газові переговори до Москви
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко відбула з одноденним робочим візитом до Москви для проведення переговорів з газового питання.

Під час візиту Тимошенко проведе переговори з прем`єр-міністром Росії Володимиром Путіним. З російського боку в них візьмуть участь, зокрема, голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер, віце-прем`єр Росії Ігор Сечин, міністр енергетики Росії Сергій Шматко.

Також під час візиту запланована участь Тимошенко в Московській міжнародній конференції глав держав і урядів з питання постачання російського газу європейським споживачам, яку в Кремлі проведе Президент Росії Дмитро Медведєв.

Крім того, запланована зустріч прем`єр-міністра України з міністром фінансів Російської Федерації Олексієм Кудріним.

Під час візиту прем`єр-міністра супроводжують міністр палива і енергетики Юрій Продан, заступники міністра фінансів і закордонних справ Анатолій М"ярковський і Костянтин Єлісєєв, а також голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина і його перший заступник Ігор Діденко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко полетіла на газові переговори до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі