четвер, 11 вересня 2008 12:05

Тимошенко показала "повістку" і пішла на допит (ФОТО)

Прем"єрка Юлія Тимошенко прибула на допит у Генпрокуратуру (ГПУ) у справі отруєння Віктора Ющенка.

"Коли одну людину, яку президент вважає своїм конкурентом на виборах і одночасно звинувачує в національній зраді, шпіонажі на Кремль, а зараз викликає Віктор Андрійович Ющенко мене в прокуратуру щодо його власного отруєння, я думаю, що це вже "ноу комент", тобто без коментарів. І так все ясно. Але я, як законослухняна людина, безумовно, прийшла у Генеральну прокуратуру", - каже Тимошенко.

За її словами, якби ГПУ дійсно хотіла з"ясувати правду про отруєння Ющенка, то вона повинна була звернутися до президента і до найкращих європейських лабораторій. Долучити експертів усіх країн і публічно провести відповідні аналізи. А вже потім "тягати людей на допит".


Тимошенко допитують вдруге по цій справі. Думають що вона щось недорозповіла.

"Мені дуже шкода, що зараз політизують всі речі. В тому числі і здоров"я президента"-, каже прем"єрка.

На запитання про те, як вона відноситься до заяви Жванії про те, що отруєння Ющенка - насправді інсценуація, Тимошенко відповіла: "Потрібно, щоб дійсно міжнародна лабораторія з"ясувала, яке було отруєння, як воно проходило і чи є сьогодні у президента наслідки отруєння".

"Газета по-українськи"

Фото: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко показала "повістку" і пішла на допит (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі