понеділок, 12 листопада 2007 16:29

Тимошенко погрожує розпочати роботу Ради без домовленостей з "Регіонами"

Тимошенко погрожує розпочати роботу Ради без домовленостей з "Регіонами"
Робота Верховної Ради 6 скликання розпочнеться не пізніше 26 листопада навіть за умови подальшого блокування роботи підготовчої депутатської групи. Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Якщо підготовча група, яка саботується Партією регіонів, так і не розпочне свою роботу, то тоді всі депутати зобов"язані 26 листопада вийти в залу Верховної Ради. І якщо підготовча група не зробить проекти документів для голосування, то тоді сама Верховна Рада всім своїм складом буде голосувати", - заявила вона.

Серед питань для голосування Тимошенко назвала питання розміщення депутатів у сесійній залі Верховної Ради та створення парламентських комітетів.

За словами Тимошенко, регламентом Верховної Ради передбачено подібну процедуру голосування у парламенті поза межами робочої групи.

Вона також додала, що демократичні сили вирішили залишити ту саму кількість комітетів, як у Верховній Раді 5 скликання для того, щоб "зайвий раз не створювати протистояння в залі".

На запитання, чи не буде робота Верховної Ради заблокована таким самим чином, як робота підготовчої групи, лідер БЮТ заперечила, що цього не буде, оскільки БЮТ і НУ-НС "мають перевагу у голосах завдяки демократичній коаліції", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко погрожує розпочати роботу Ради без домовленостей з "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі