пʼятниця, 22 лютого 2008 13:07

Тимошенко пішла назустріч Ющенку і Балозі

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко поступилася Президентові України Віктору Ющенку і, незважаючи на регламент, включила до порядку денного засідання уряду документ, який дозволить профінансувати проведення Міжнародної конференції "Україна-Європа".

Про це йшла мова на початку засідання Кабінету Міністрів.

Міністр фінансів Віктор Пинзеник відзначив, що Секретаріат Президента звернувся до уряду з проханням включити до порядку денного сьогоднішнього засідання узгоджений проект порядку використання коштів на проведення цього форуму.

"Всі узгодження є, я прошу вашої згоди, щоб ми профінансували цей захід, включити до порядку денного і прийняти цей порядок", - відзначив Пинзеник.

У свою чергу, Тимошенко сказала: "Шановні друзі, ви знаєте, що у нас існує регламент, який суворо забороняє внесення питання з голосу. Але ми ж з вами виступаємо за гармонійну співпрацю, і за те, щоб коли потрібно піти назустріч Президентові України, Секретаріату його, щоб ми все-таки знаходили можливість робити виключення з правил. І дуже сподіваємося, що так само будуть відноситись і до уряду", пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пішла назустріч Ющенку і Балозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі