понеділок, 10 листопада 2008 14:11

Тимошенко підніматиме ціни на газ для населення без згоди профспілок

Тимошенко підніматиме ціни на газ для населення без згоди профспілок

Кабінет міністрів виключив до липня 2009 року з Генеральної угоди з всеукраїнськими об"єднаннями працедавців і підприємців та всеукраїнськими профспілками норму, згідно якої ціни на природний газ для населення можуть бути змінені тільки за узгодженням з профспілками.

Про це йдеться в ухвалі Кабміну N 938 від 25 жовтня.

Цим документом уряд вніс зміни, зокрема, в своє розпорядження від 17 вересня N 1250 "Про затвердження плану заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди між Кабміном, всеукраїнськими об"єднаннями організацій працедавців і підприємців та всеукраїнськими профспілками на 2008-2009 роки".

Уряд виключив з плану заходів норму, яка зобов"язує узгоджувати з профспілками плановані зміни цін на газ для населення, залишивши незмінним аналогічні положення відносно тарифів на електроенергію, послуг транспорту і зв"язку.

Окремим абзацом Кабмін встановив, що обов"язкове схвалення профспілками змін тарифів на газ, перед набрання ними чинності, вводиться з другого півріччя 2009 року (з липня), пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підніматиме ціни на газ для населення без згоди профспілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі