середа, 23 квітня 2008 08:20

Тимошенко підготувалася до зустрічі з Зубковим

Тимошенко підготувалася до зустрічі з Зубковим
Кабінет Міністрів затвердив перелік пріоритетів економічного співробітництва з Росією. Про це говориться в розпорядженні Кабміну N651 від 17 квітня.

Перелік містить пріоритети діяльності підкомісій, що входять до складу комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міжурядової комісії, для розгляду на третьому його засіданні.

Зокрема, підкомісія з торговельно-економічної співпраці розгляне підготовку нової угоди про вільну торгівлю, з урахуванням норм і правил Світової організації торгівлі.

Підкомісія з паливно-енергетичного комплексу розгляне висновок і реалізацію довгострокового контракту про постачання природного газу до України і його транзиту через її територію, а також будівництво газопроводу Богородчани - Ужгород.

Підкомісія з атомної енергетики і ядерних матеріалів розгляне участь України в діяльності Міжнародного центру зі збагачення урану.

Підкомісія з промислової політики - виконання програми заходів зі співпраці у сфері машинобудування.

Підкомісія з авіапромисловості - спільне серійне виробництво пасажирських літаків Ан-140, Ан-124-100 і Ан-148.

Підкомісія зі співпраці в космічній промисловості - співпраця у сфері координатно-часового забезпечення з використанням супутникових навігаційних технологій.

Підкомісія з транспорту - забезпечення безпеки судноплавства і організації управління і контролю за перевантажувальними роботами в Керченській протоці і в акваторіях Азовського і Чорного морів.

Підкомісія з агропромислового комплексу - створення українсько-російської насінної корпорації для забезпечення введення останніх досягнень селекціонерів обох країн.

Підкомісія з науково-технічної співпраці - створення і організацію виробництва сучасних машин для механізації будівництва і експлуатації швидкісних залізничних магістралей з безстиковими зварними рейками, комплексу сучасного устаткування для дугоконтактної і контактної зварки стиків магістральних нафто- і газопроводів.

Нагадаємо, Україна і Росія перенесли засідання міжурядового комітету з економічного співробітництва на 25-26 квітня.

Засідання міжурядового україно-російського комітету з економічного співробітництва повинне було відбутися 18 квітня в Києві.

20 лютого Тимошенко і Зубков домовилися провести засідання міжурядового комітету з економічного співробітництва в квітні.

За матеріалами "Українських новин".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підготувалася до зустрічі з Зубковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі